Palermitana - це овальний подовжений баклажан із щільною малонасіннєвою м'якоттю, що вбирає мало олії, що високо цінується на кухні, особливо для смаження. Типовий сорт області Мессіна, він використовується для приготування пармезану та пасти алла норма. Ранній сорт (110 днів) з однорідними плодами вагою 100-150 г яскраво-чорного кольору. Рослина компактна, висотою 50 см, стійка до спеки та посухи.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Баклажан |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | сорт |
Рік врожаю | 2023 |
Група стиглості | Ранньостигла |
Класс семян | Еліта |
Маса плоду | 150 г |
Колір плоду | Чорний |
Виробник | Сонячний березень |
Країна виробник | Україна |
Насіння в упаковці | 30 шт. |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Однорічні |
Висота рослин | Низькорослі |
Посухостійкість | Так |
Агрономічні характеристики | |
Строки дозрівання | 110 дн |
Інформація для замовлення
- Ціна: 12 ₴/упаковка